Dags att lämna anbud?

Svara på upphandlingar med Mercell TendSign Anbudsgivarkonto

Mercell TendSign Anbudsgivarkonto för dig som leverantör

Mercell TendSign Upphandlingsverktyg är Sveriges mest använda upphandlingsverktyg.

Som leverantör svarar du enkelt på en publicerad upphandling i vår tjänst Mercell TendSign Anbudsgivarkonto. Tjänsten finns tillgänglig i tre nivåer - allt för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din anbudsprocess.

För att underlätta ditt arbete erbjuder vi också tjänsten Mercell TendSign Anbud Pro. I Pro-versionen kan du projektplanera tillsammans med dina kollegor, överlåta upphandlingar till varandra samt arbeta på samma anbud. Välj TendSign Pro för ett ännu smidigare anbudsarbete!

Kombinera ditt anbudskonto med vår tjänst Anbudshjälpen, på så sätt får du rätt verktyg och rätt kompetens i arbetet med dina anbud.

Missa inte våra webinar där Fredrik Kristiansson berättar mer om nyheterna i TendSign anbud

Välj det datum som passar dig och anmäl ditt intresse.

15 Dec, 2022 kl 10:00

 

Tendsign Light

Tendsign Light ger dig de grundläggande funktionerna såsom att hämta upphandlingsdokument samt lämna anbud.

Tendsign Start

Tendsign Start är vår rekommenderade tjänst som ger dig mer hjälp, stöd och vägledning inom offentlig upphandling och finns för att hjälpa dig att lägga bättre anbud.

Tendsign Pro

Tendsign Pro är vår tjänst för den professionella anbudslämnaren med behov av att projektplanera tillsammans med dina kollegor, överlåta upphandlingar till varandra samt arbeta på samma anbud.

Produktograf Mercell_v3_vit BG

Kontakta oss

Har du frågor kring Mercell Tendsign Anbudskonto eller vill ha hjälp med vilket konto som passar just dig?  Fyll  nedan formulär så kontaktar vi dig!

Är du redan kund hos oss?

Har du ett befintligt konto du behöver hjälp med?

Kontakta supporten här.

mercell-opic-happy-woman-webinar-600x200px