Upptäck Mercell Direktupphandling

Samla dina direktupphandlingar i en flexibel molnlösning - just nu erbjuder vi Mercell Direktupphandling helt gratis.

mercell-opic-handshake-600x200px

 

Vill du direktupphandla? Vi vet hur!

Samlade direktupphandlingar ger bättre styrning och kontroll över inköpen. Mercell Direktupphandling är en fristående produkt som ger möjlighet att styra organisationens samtliga direktupphandlingar i ett gemensamt verktyg. Allt tillgängligt i en användarvänlig och flexibel molnlösning.

Bättre avtalstrohet med direktupphandling från Visma

Bättre avtalstrohet

Undvika otillåtna direktupphandlingar. Automatisk kontroll hjälper dig att undvika direktupphandling där det finns gällande ramavtal.

Säkerställ dokumentation med direktupphandling från Visma

Säker dokumentation

Alla upphandlingar som genomförs sparas och dokumenteras. Du kan vara trygg i att verksamheten följer dokumentationsplikten.

Främja konkurrens med direktupphandling från Visma

Främja konkurrens

Du skapar enkelt förfrågningsunderlag och bjuder in leverantörer via e-post, samtidigt som du annonserar upphandlingen direkt i verktyget.

Nu erbjuder vi Mercell Direktupphandling för dig som inköpare gratis!

 

Page 4

 

Nu erbjuder vi offentliga och privata inköpare möjligheten att helt kostnadsfritt genomföra direktupphandlingar via vår tjänst Mercell Direktupphandling.

Fyll i formuläret så hjälper vi dig igång.

 

Är du leverantör? Sök bland annonserade direktupphandlingar här!

 

Känns direktupphandling krångligt?

Ladda ner vår guide "Heja direktupphandling" gratis. Den sammanfattar de grundläggande regler du behöver tänka på och tipsar om processerna som gör en direktupphandling enklare. 

Heja direktupphandling

100 upphandlingar på 4 personer - per år 

Att genomföra 100 upphandlingar per år för en stor organisation är kanske inte märkvärdigt. Men tänk om man bara var fyra personer?

Ladda ner och läs hur Norska Innkjøpskontoret har lyckats effektiviserat sin upphandlingsprocess med Mercell TendSign Upphandlingsverktyg.

shutterstock_1694507248

 

Direktupphandling med kvalitet

Mercell Direktupphandling underlättar genomförandet av professionella direktupphandlingar. På ett strukturerat sätt möjliggör det för fler personer utanför upphandlingsfunktionen att göra rätt inköp mot rätt leverantörer. Dessutom hjälper systemet verksamheten att uppfylla dokumentationsplikten i varje direktupphandling.